Vi er certificeret til DS/EN 1090

Om Metallin

Hos os får du altid kvalificeret faglig sparring

Metallin ApS har været smedemester i 20 år og er certificeret til DS/EN 1090. Vi løser alt fra enkle smedearbejder til alsidige stål- og specialopgaver for både private og erhvervsvirksomheder - lige fra fremstilling af små beslag og op til store stålkonstruktioner. Vores erfaring og professionelle medarbejdere sætter os i stand til enkelt og hurtigt at løse alt i stål for dig.

Alt i klip og buk

Hos Metallin er vi specialister i tyndpladebearbejdning af rustfrit stål, herunder kantbukning, svejsning og laserskæring. Vi leverer alle former for profiler, inddækninger, beklædninger, facadekassetter, sparkeplader, sålbænke, vandnæser samt flanger, rondeller, beslag m.m.

Har du gode ideer er Metallin den rigtige partner

Vi er et innovativt firma der kan hjælpe med jeres problemstillinger og har selv udviklet EasyFix og EasyDrive. Gennem de seneste 20 år har vi udviklet enkle og hurtige løsninger til byggerier og produktion.

Vi benytter Inventor Professional 3D CAD software til at skabe digitale prototyper, mekanisk design og dokumentation, og kan derfor levere professionelle tegninger og beregninger til dit projekt.

Specialopgaver i messing og rustfrit stål

Hos Metallin sætter vi en stolthed i at løse alt i stål og udfører specialopgaver i både rustfrit stål, aluminium, kobber, messing samt smedejern. Vi løser alle slags opgaver, lige fra specialdesign, brugsgenstande, altaner, arkitekttegnede trapper i rustfri stål og aluminium, til specialopgaver som f.eks. trappetårne, tagoverhæng, halvtage, gelændere, værn og balkoner med glas og hårdttræ samt oplægning af stålbjælker for nedtagning af bærende vægge m.m.